Ρουφιανιά με δίπλωμα αμερικανικού πανεπιστημίου.

Άντε να δούμε μπας και επέλθει μια τέτοια αναβάθμιση της ρουφιανιάς…. εάν και εφόσον βέβαια «μας προκύψουν» φοιτητικές ή όποιου άλλου είδους εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για την Παλαιστίνη …...
Ρουφιανιά με δίπλωμα αμερικανικού πανεπιστημίου.

Άντε να δούμε μπας και επέλθει μια τέτοια αναβάθμιση στη ρουφιανιά….
εάν και εφόσον βέβαια «μας προκύψουν» φοιτητικές ή όποιου άλλου είδους εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για την Παλαιστίνη ……

Η καταστολή στο πανεπιστήμιο Columbia πραγματοποιήθηκε με επικεφαλής μια καθηγήτρια λειτουργώντας με διπλό ρόλο ως πράκτορας της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης

Wyatt REED

Max BLUMENTHAL

Η Rebecca Weiner είναι καθηγήτρια του Columbia U. και υπηρετεί επίσης ως διευθύντρια πληροφοριών της αστυνομίας της Νέας Υόρκης. Ο δήμαρχος Έρικ Άνταμς της αποδίδει τα εύσημα για την κατασκοπεία των διαδηλωτών φοιτητών κατά της γενοκτονίας και την καθοδήγηση της στρατιωτικοποιημένης επιδρομής που τους εκτόπισε από την πανεπιστημιούπολη.

Η βίαιη καταστολή που πραγματοποιήθηκε εναντίον των φοιτητών του Πανεπιστημίου Κολούμπια που διαμαρτύρονταν για τη γενοκτονική επίθεση του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας καθοδηγήθηκε από ένα μέλος του ίδιου του διδακτικού προσωπικού της σχολής, δήλωσε ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Eric Adams.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου την 1η Μαΐου (https://youtu.be/B8YGRzarLjM), λίγες ώρες μετά τη σύλληψη σχεδόν 300 ατόμων από την Αστυνομία της Νέας Υόρκης σε πανεπιστημιακούς χώρους, ο Άνταμς επαίνεσε την επίκουρη καθηγήτρια του Κολούμπια Rebecca Weiner, η οποία εργάζεται ως επικεφαλής του αντιτρομοκρατικού γραφείου της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης, επειδή έδωσε στην αστυνομία το πράσινο φως για να απομακρύνει με τη βία τους φοιτητές κατά της γενοκτονίας.

«Ήταν εκείνη που επιτηρούσε την κατάσταση», εξήγησε ο Adams, προσθέτοντας ότι η καταστολή πραγματοποιήθηκε αφού «μπόρεσε – μαζί με την ομάδα της να διενεργήσει έρευνα».

Ρουφιανιά με δίπλωμα αμερικανικού πανεπιστημίου.

Στις 30 Απριλίου, δεκάδες αστυνομικοί με εξοπλισμό αντιμετώπισης ταραχών κατέβηκαν στο Hamilton Hall του Κολούμπια, αφότου οι φοιτητές είχαν καταλάβει το κτίριο νωρίτερα την ίδια μέρα, επικαλούμενοι απαίτηση της διοίκησης. Αρκετές ώρες αργότερα, οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν ένα βαριά θωρακισμένο όχημα BearCat της αστυνομίας της Νέας Υόρκης για να εισέλθουν στο κτίριο από το παράθυρο του δεύτερου ορόφου και να συλλάβουν όσους βρίσκονταν μέσα, ενώ μια άλλη ομάδα συνέλαβε άτομα που παρέμεναν στον καταυλισμό έξω από το κτίριο. (https://twitter.com/i/status/1785480912433487999)

Από τις 17 Απριλίου, οι φοιτητές του Κολούμπια κλιμάκωσαν τη συνεχιζόμενη διαμαρτυρία τους κατά της γενοκτονικής επίθεσης του Ισραήλ στην πολιορκημένη Λωρίδα της Γάζας. Κατασκήνωσαν στους χώρους της σχολής, δηλώνοντας την άρνησή τους να φύγουν μέχρι το πανεπιστήμιο να απεμπλακεί πλήρως από τις επενδύσεις του που σχετίζονται με το Ισραήλ.

Αυτό το μοντέλο διαμαρτυρίας εξαπλώθηκε έκτοτε σε περισσότερα από 100 άλλα πανεπιστήμια στις ΗΠΑ, ενώ συνεχίστηκε και στο εξωτερικό, με παρόμοιες δράσεις στο Πανεπιστήμιο Leeds στο Ηνωμένο Βασίλειο και στη Σορβόννη στο Παρίσι.

Μόλις μερικές εκατοντάδες μέτρα από τον καταυλισμό διαμαρτυρίας για τη Γάζα, η Weiner διατηρούσε γραφείο στη Σχολή Διεθνών και Δημοσίων Υποθέσεων (SIPA) του Κολούμπια. Το βιογραφικό της στο SIPA την περιγράφει ως «επίκουρη αναπληρώτρια καθηγήτρια Διεθνών και Δημοσίων Υποθέσεων», η οποία ταυτόχρονα υπηρετεί ως «πολιτικό στέλεχος υπεύθυνο του Γραφείου Πληροφοριών και Αντιτρομοκρατίας του Αστυνομικού Τμήματος της Νέας Υόρκης(σ. μ. NYPD)».

Σε αυτόν τον ρόλο, σύμφωνα με το SIPA, η Weiner «αναπτύσσει πολιτική και στρατηγικές προτεραιότητες για λογαριασμό του Γραφείου Πληροφοριών και Αντιτρομοκρατίας και εκπροσωπεί δημόσια το NYPD σε θέματα που αφορούν την αντιτρομοκρατία και τις πληροφορίες».

Το Αντιτρομοκρατικό Γραφείο της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης διατηρεί επί του παρόντος γραφείο στο Τελ Αβίβ, όπου συντονίζεται με τον μηχανισμό ασφαλείας του Ισραήλ και διατηρεί σύνδεσμο του τμήματος. Η Weiner φαίνεται να λειτουργεί ως γέφυρα μεταξύ των εν λόγω γραφείων στο Ισραήλ και στη Νέα Υόρκη.

Ρουφιανιά με δίπλωμα αμερικανικού πανεπιστημίου.

Ο σύνδεσμος του NYPD στο Ισραήλ στέλνει «ωριαίες» ενημερώσεις στα κεντρικά γραφεία του NYPD στο κάτω Μανχάταν μετά τις επιθέσεις της Χαμάς στο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου, σύμφωνα με την αναπληρώτρια επίτροπο πληροφοριών και αντιτρομοκρατίας του NYPD Rebecca Weiner

– Bahar Ostadan (@BaharOstadan)

Μια έρευνα του AP το 2011 (https://www.nbcnews.com/id/wbna44255142) αποκάλυψε ότι μια αποκαλούμενη «Μονάδα Δημογραφικών Στοιχείων» λειτουργούσε μυστικά στο Γραφείο Αντιτρομοκρατίας και Πληροφοριών της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης. Αυτή η σκιώδης μονάδα κατασκόπευε μουσουλμάνους σε όλη την περιοχή της Νέας Υόρκης, ακόμη και φοιτητές σε πανεπιστήμια εκτός της πολιτείας που συμμετείχαν σε ακτιβιστικές δραστηριότητες αλληλεγγύης υπέρ της Παλαιστίνης.

Η μονάδα αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τη CIA, η οποία αρνήθηκε να κατονομάσει τον πρώην επικεφαλής του σταθμού της στη Μέση Ανατολή που τοποθέτησε στις ανώτερες βαθμίδες του τμήματος πληροφοριών της αστυνομίας της Νέας Υόρκης.

Η «Μονάδα Δημογραφικών Στοιχείων» φαίνεται να έχει επίσης εμπνευστεί από τις ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες. Όπως δήλωσε στο AP ένας πρώην αξιωματούχος της αστυνομίας, η μονάδα προσπάθησε να «χαρτογραφήσει το ανθρώπινο ανάγλυφο της πόλης» μέσω ενός προγράμματος «που διαμορφώθηκε εν μέρει με βάση τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν οι ισραηλινές αρχές στη Δυτική Όχθη».

Δικηγόρος στην εκπαίδευση, η Weiner επέβλεψε τις διαπραγματεύσεις μεταξύ της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης και των δικηγόρων των μουσουλμάνων της περιοχής, των οποίων οι ατομικές ελευθερίες παραβιάστηκαν από τη «Μονάδα Δημογραφικών Στοιχείων».

Η Weiner είναι εγγονή του Stanislaw Ulam, του Πολωνοεβραίου μαθηματικού που βοήθησε στη σχεδίαση της ατομικής βόμβας στο πλαίσιο του Manhattan Project. «Είμαι πολύ περήφανη για αυτή την κληρονομιά», δήλωσε η Weiner για το έργο του παππού της κατά τον διορισμό της ως επικεφαλής της υπηρεσίας πληροφοριών της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης.

Ρουφιανιά με δίπλωμα αμερικανικού πανεπιστημίου.

NYPD/Columbia’s Weiner: Η στρατιωτικοποιημένη επιδρομή ήταν απάντηση στη «ρητορική των φοιτητών που συνδέεται με την τρομοκρατία», δημοσιεύει στο Tiktok, της η Weiner.

Δείτε στο: https://twitter.com/i/status/1785707101676773621

Κατά τη διάρκεια της θριαμβολογικού χαρακτήρα συνέντευξης Τύπου του NYPD την 1η Μαΐου μετά την επιδρομή, η Weiner κατηγόρησε «εξωτερικούς ταραξίες» ότι προκάλεσαν τη στρατιωτικού τύπου αστυνομική καταστολή στο Κολούμπια. Ωστόσο, αρνήθηκε να κατονομάσει τους εξωτερικούς παρείσακτους που υποτίθεται ότι βρίσκονταν στο πεδίο τη στιγμή της εισβολής.

***

Σχόλιο της Σεισάχθειας:

Για να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται:

Ρουφιανιά με δίπλωμα αμερικανικού πανεπιστημίου.

Ο Σόρος και άλλοι παγκοσμιοποιητές έχουν παρεισφρήσει στις φιλοπαλαιστινιακές διαδηλώσεις.

Η Lisa Fithian, μια «επαγγελματίας σύμβουλος διαμαρτυρίας», καθοδηγεί τον όχλο στο Κολούμπια απόψε.

Είχε προσληφθεί στο παρελθόν για τους ακτιβιστές των ριζοσπαστικών πράσινων/ακτιβιστών της κλιματικής αλλαγής, την «Εξέγερση κατά της Εξαφάνισης» του Σόρος και βρέθηκε επιπλέον και στην πλατεία Ταχρίρ στην Αίγυπτο κατά τη διάρκεια της αραβικής άνοιξης που υποκίνησαν οι ΗΠΑ. Είναι επαγγελματίας και προσλαμβάνεται για τις υπηρεσίες της.

Το Extinction Rebellion (συντομογραφία XR) είναι ένα παγκόσμιο περιβαλλοντικό κίνημα που ιδρύθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο, με διακηρυγμένο στόχο να χρησιμοποιήσει τη μη βίαιη πολιτική ανυπακοή για να εξαναγκάσει την κυβέρνηση σε δράση ώστε να αποφευχθούν οι κρίσεις στο κλιματικό σύστημα, η απώλεια της βιοποικιλότητας και ο κίνδυνος κοινωνικής και οικολογικής κατάρρευσης. (https://twitter.com/BefittingFacts/status/1361576509522079749/photo/1)

Δείτε στο σύνδεσμο: https://twitter.com/angeloinchina/status/1785488523338117371

***

Σύμφωνα με την Weiner, η αντίδραση της αστυνομίας δεν ήταν επιβεβλημένη λόγω κάποιας εγκληματικής συμπεριφοράς, αλλά λόγω της ριζοσπαστικής γλώσσας και των συμβόλων των φοιτητών. «Δεν πρόκειται για φοιτητές που εκφράζουν ιδέες», υποστήριξε. Το πραγματικό πρόβλημα, υποστήριξε η Weiner, ήταν η υποτιθέμενη «αλλαγή στην τακτική» των διαδηλωτών, η οποία, όπως είπε, αντιπροσώπευε «μια κανονικοποίηση και ενσωμάτωση της ρητορικής που συνδέεται με την τρομοκρατία».

Σημ. Μετ. η χρήση του όρου «κανονικοποίηση» (normalization), δείχνει το παρακμιακό επίπεδο έκφρασης και σκέψης, που ωστόσο δεν περιορίζεται πέραν του ατλαντικού, αλλά στα πλαίσια του μιμητισμού διαχέεται στην Ευρώπη και φυσικά στη χώρα μας, επιβάλλοντας σκόπιμα παραφρασμένες κενές έννοιες, προς αντικατάσταση άλλων που αποδίδουν σαφέστερα ένα συγκεκριμένο νόημα.

Η συστηματική αυτή τακτική παρόμοιων όρων στη καθημερινή χρήση της γλώσσας δεν είναι τυχαία, αλλά εξηγείται από το γεγονός, ότι οι «καινούργιες» λέξεις, πέρα από κάθε στοιχείο νεωτερισμού και ζωντάνιας που δήθεν θέλουν να προσδώσουν στο σύγχρονο γλωσσικό ιδίωμα, διέπονται από μιμητισμό και τυποποίηση από μια μια και μοναδική πηγή: τη παραφθαρμένη και αμερικανοποιημένη αγγλική γλώσσα, με σκοπό να προσδώσουν άλλες έννοιες, αντικαθιστώντας το νόημα που έχουν οι ήδη υπάρχουσες λέξεις.

Στη προκειμένη περίπτωση ενώ όχι απλά μπορούσε αλλά έπρεπε να χρησιμοποιηθεί η λέξη «καθιέρωση» (establishing, introducing κλπ), χρησιμοποιείται η λέξη «κανονικότητα». Μια αόριστη έννοια, που υπονοεί κάποιους κανόνες που κανείς δεν γνωρίζει, επειδή κανείς δεν έχει προσδιορίσει, προκειμένου το «κανονικό» να λειτουργεί κατά το δοκούν, εφαρμόζοντας δυο μέτρα και δυο σταθμά, ανάλογα με το τι συμφέρει το σύστημα εξουσίας.

Αυτό φυσικά παραπέμπει στη «τάξη βασισμένη σε κανόνες». Ας αναλογιστούμε λοιπόν τι σημαίνει η υπέρμετρη χρήση της λέξης «κανονικότητα» στο καθημερινό λεξιλόγιο του νεοέλληνα !!

***

Ρουφιανιά με δίπλωμα αμερικανικού πανεπιστημίου.

Η Rebecca Weiner, επικεφαλής του γραφείου «καταπολέμησης της τρομοκρατίας» της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης, προσδιορίζει μία από τις απειλές που υποτίθεται ότι κατέστησαν αναγκαία την επιδρομή στο Κολούμπια: «Επικράτηση της ρητορικής που σχετίζεται με την τρομοκρατία». Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται για αναδιατύπωση του πολιτικού λόγου ως «τρομοκρατία». Κατηγορεί επίσης ως υπεύθυνο το TikTok pic.twitter.com/nqz5NuetPu

– Michael Tracey (@mtracey) May 1, 2024

Απόδειξη αυτής της δυναμικής, υπέδειξε η Weiner, μπορεί να θεωρηθεί η «κοινή», όπως ισχυρίστηκε, τάση να φοριούνται «κορδέλες που συνδέονται με ξένες τρομοκρατικές οργανώσεις» σε πανεπιστημιουπόλεις, η «αναπαραγωγή της επιστολής του Οσάμα Μπιν Λάντεν προς την Αμερική το 2002» στο TikTok και η σύντομη επίσκεψη στο Κολούμπια της Nahla Al-Arian, την οποία η Weiner περιέγραψε λανθασμένα ως «σύζυγο κάποιου προσώπου που είχε καταδικαστεί για υλική υποστήριξη της τρομοκρατίας».

«Δεν είναι κάποιος που θα ήθελα απαραίτητα να επηρεάζει το παιδί μου, αν ήμουν γονέας κάποιου φοιτητή στο Κολούμπια», σχολίασε η Weiner.

Ο σύζυγος της Nahla, ο Παλαιστίνιος ακαδημαϊκός Sami Al-Arian, είχε παραπεμφθεί σε δίκη με σαθρές κατηγορίες περί τρομοκρατίας το 2003, ωστόσο οι ένορκοι αρνήθηκαν να τον καταδικάσουν. Παρ’ όλα αυτά, η σύντομη εμφάνισή της στον καταυλισμό του Κολούμπια – όπου, όπως λέει, δεν συνδιαλέχθηκε καν με κανέναν από τους διαδηλωτές – αναφέρθηκε από τον Adams κατά τη διάρκεια τριών διαφορετικών εμφανίσεών του στα μέσα ενημέρωσης για να δικαιολογήσει την αστυνομική κατασταλτική βία.

Ρουφιανιά με δίπλωμα αμερικανικού πανεπιστημίου.

Η @thelauracoates του CNN μόλις συκοφάντησε τον @SamiAlArian, η σύζυγος του οποίου προφανώς επισκέφθηκε σε ένδειξη αλληλεγγύης τον καταυλισμό των φοιτητών στο Κολούμπια πριν από λίγες ημέρες, ως “καταδικασμένο τρομοκράτη”. Αυτό είναι ένα κακόβουλο ψέμα.

Ουδέποτε καταδικάστηκε για τρομοκρατία. Κατηγορήθηκε σε μια ψεύτικη υπόθεση βάσει του νόμου: Patriot Act…. pic.twitter.com/mi9CbacGcS

– Aaron Maté (@aaronjmate) May 1, 2024

Δείτε στο: https://twitter.com/i/status/1785526485367050385

Καθ’ όλη τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο δήμαρχος Adams έθεσε επανειλημμένα την ανάγκη επιβολής λογοκρισίας των φοιτητών εκ μέρους των αρχών της πόλης, ως τη μόνη δυνατή λύση για τις συνεχιζόμενες κατασκηνώσεις στις πανεπιστημιουπόλεις, επικαλούμενος απροσδιόριστες απειλές για τα μυαλά των ευαίσθητων νέων.

«Υπάρχει ένα κίνημα ριζοσπαστικοποίησης των νέων και δεν πρόκειται να περιμένω μέχρι να ολοκληρωθεί και τότε ξαφνικά να αναγνωρίσω την ύπαρξή του», διαμήνυσε ο Adams.

«Οι νέοι επηρεάζονται από εκείνους που είναι επαγγελματίες στο να ριζοσπαστικοποιούν τα παιδιά μας», επέμεινε, χωρίς να διευκρινίσει ποιούς εννοεί. «Και από τη θέση του δημάρχου της πόλης της Νέας Υόρκης δεν θα επιτρέψω να συμβεί αυτό».

Αφού δήλωσε οργισμένος ότι «ο θείος του πέθανε υπερασπιζόμενος αυτή τη χώρα», ο Adams δήλωσε: «Είναι κατάπτυστο το γεγονός ότι τα σχολεία θα επιτρέψουν να κυματίζει η σημαία μιας άλλης χώρας στη χώρα μας».

Ωστόσο, ως ενθουσιώδης συμμετέχων στην ετήσια παρέλαση για τον εορτασμό του Ισραήλ (Celebrate Israel) της Νέας Υόρκης, ο Adams δεν πέρασε απαρατήρητος ανεμίζοντας τη σημαία μιας άλλης χώρας.

Ρουφιανιά με δίπλωμα αμερικανικού πανεπιστημίου.

Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Eric Adams ανεμίζει τη σημαία του Ισραήλ κατά τη διάρκεια της παρέλασης για τον εορτασμό του Ισραήλ στις 4 Ιουνίου 2023

Πηγή: https://thegrayzone.com/2024/05/02/columbia-crackdown-university-nypd/

Σχόλιο της Σεισάχθειας:

Μια μικρή έρευνα στο διαδίκτυο αποκαλύπτει σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του πανεπιστημίου ότι η Rebecca Weiner, αποτελεί όντως μέλος του εκπαιδευτικού προσωπικού του ιδρύματος.

Ρουφιανιά με δίπλωμα αμερικανικού πανεπιστημίου.

Πρόκειται ακριβώς γι αυτό το συγκεκριμένο πρόσωπο.

Ρουφιανιά με δίπλωμα αμερικανικού πανεπιστημίου.

Ωστόσο εάν επιχειρήσετε να επισκεφθείτε την εν λόγω σελίδα που απεικονίζεται στη προηγούμενη φωτογραφία: https://www.sipa.columbia.edu/communities-connections/faculty/rebecca-weiner

αντί για τις πληροφορίες που θα έπρεπε να έχει η εν λόγω σελίδα, δηλαδή βιογραφικό, επιστημονική δραστηριότητα κλπ, θα βρείτε το ακόλουθο μήνυμα:

Ρουφιανιά με δίπλωμα αμερικανικού πανεπιστημίου.

Ωστόσο, μην ανησυχήσετε, ότι χρειαστείτε θα το βρείτε εδώ:

https://www.nyc.gov/site/nypd/news/sa0033/police-commissioner-caban-appoints-rebecca-weiner-nypd-deputy-commissioner-intelligence-and

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης

Ρουφιανιά με δίπλωμα αμερικανικού πανεπιστημίου.

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης διορίζει τη Rebecca Weiner ως την πρώτη γυναίκα επικεφαλής των υπηρεσιών πληροφοριών

Μαθαίνουμε λοιπόν:

«Πρόσφατα, η Weiner ανέλαβε ως πολιτικό στέλεχος, υπεύθυνη για το Γραφείο Πληροφοριών και Αντιτρομοκρατίας της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης. Εκεί, επέβλεπε τις δραστηριότητες έρευνας, ανάλυσης, επιχειρησιακής δράσης και εμπλοκής σε όλους τους τομείς της αντιτρομοκρατίας, της αντικατασκοπείας, της εγκληματολογικής πληροφόρησης, του περιορισμού της βίας, της προστασίας των υποδομών και των εκδηλώσεων και των γεωπολιτικών κινδύνων. Ανέπτυξε πολιτικές και στρατηγικές προτεραιότητες για το Τμήμα Πληροφοριών και Αντιτρομοκρατίας και εκπροσώπησε δημοσίως την Αστυνομία της Νέας Υόρκης σε θέματα που αφορούν τον τομέα της αντιτρομοκρατίας και των πληροφοριών.

Πριν από την ένταξή της στην Αστυνομία της Νέας Υόρκης το 2006, η αναπληρώτρια Επίτροπος Weiner ήταν υπότροφος διεθνούς ασφάλειας στο Κέντρο Belfer Center for Science and International Affairs της Σχολής John F. Kennedy του Πανεπιστημίου Harvard, σύμβουλος βιοτεχνολογίας στον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης και επιστημονική συνεργάτιδα στον τομέα έρευνας και τεχνολογίας στο Council on Foreign Relations (σ.μ. στο Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων, η σημαντικότερη δεξαμενή σκέψης στις ΗΠΑ).

Η Weiner αποφοίτησε με τιμητική διάκριση από το Κολέγιο Χάρβαρντ το 1999 με πτυχίο στην Ιστορία και τη Λογοτεχνία και επίσης με διάκριση από τη Νομική Σχολή του Χάρβαρντ το 2005 με διδακτορικό δίπλωμα. Είναι επίκουρη καθηγήτρια στη Σχολή Διεθνών και Δημοσίων Υποθέσεων του Κολούμπια και μέλος του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων. Έγινε δεκτή ως δικηγόρος στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης το 2006».

Πηγή: https://www.nyc.gov/site/nypd/news/sa0033/police-commissioner-caban-appoints-rebecca-weiner-nypd-deputy-commissioner-intelligence-and

Τι να πούμε λοιπόν;

Άντε να δούμε μπας και επέλθει μια τέτοια αναβάθμιση της ρουφιανιάς….

εάν και εφόσον βέβαια «μας προκύψουν» φοιτητικές ή όποιου άλλου είδους εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για την Παλαιστίνη ……

Κοινοποιήστε:
Δίκτυο Σεισάχθεια
Δίκτυο Σεισάχθεια
Άρθρα: 24870

Discover more from Σεισάχθεια

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from Σεισάχθεια

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading