Ένας συλλογικός «κοινός εχθρός» επιβουλεύεται τώρα την ανθρωπότητα

Πρόκειται για ένα αυτό καθ' αυτό έγκλημα που οι ίδιοι με θράσος σχεδιάζουν να διαπράξουν, όχι σε κάποιο απομονωμένο δήμο στα Βαλκάνια, αλλά σε ολόκληρη την ανθρωπότητα.
Ένας συλλογικός «κοινός εχθρός» επιβουλεύεται τώρα την ανθρωπότητα

Πρόκειται για ένα αυτό καθ’ αυτό έγκλημα που οι ίδιοι με θράσος σχεδιάζουν να διαπράξουν, όχι σε κάποιο απομονωμένο δήμο στα Βαλκάνια, αλλά σε ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Stephen KARGANOVIC

Πρόεδρος του Ιστορικού Σχεδίου της Σρεμπρένιτσα

Οι ψυχοπαθείς κατά συρροή δολοφόνοι χρησιμοποιώντας τους τεράστιους οικονομικούς, πολιτικούς και μιντιακούς πόρους τους εφαρμόζουν αμείλικτα μια δολοφονική παγκόσμια ατζέντα αποανάπτυξης.

Ο Yuval Harαri, εκπρόσωπος του Klaus Schwab, έκανε πρόσφατα μια δήλωση που θα πρέπει να προκαλεί ρίγη στη σπονδυλική στήλη όλων. “Αν το κακό φτάσει στο απροχώρητο και επέλθει ο κατακλυσμός”, είπε ο Harari, ο ίδιος και η συμμορία των ομοϊδεατών του, των σκιωδών παγκόσμιων αφεντάδων “θα φτιάξουν μια κιβωτό και θα αφήσουν τους υπόλοιπους να πνιγούν” (https://twitter.com/iluminatibot/status/1778682087056269417).

Σε άλλο σημείο (https://thepeoplesvoice.tv/wef-adviser-we-dont-need-the-vast-majority-of-the-population/), ο Harari αναλύει τους λόγους που προκαλούν την ψυχρή αδιαφορία των συναδέλφων του ελιτιστών όσον αφορά τη μοίρα της συντριπτικής πλειοψηφίας των κατοίκων της Γης:

“Αν επιστρέψετε στα μέσα του 20ού αιώνα … και σκεφτείτε πώς να οικοδομήσετε το μέλλον, τότε τα δομικά σας υλικά είναι αυτά τα εκατομμύρια των ανθρώπων που εργάζονται σκληρά στα εργοστάσια, στις φάρμες, στους στρατιώτες. Τους χρειάζεστε. Δεν έχετε κανένα μέλλον χωρίς αυτούς”.

Αυτό που εννοεί είναι ότι εσείς – αναφερόμενος στις κυρίαρχες κοινωνικές και οικονομικές ελίτ εκείνης της εποχής – εξακολουθούσατε να “χρειάζεστε” την εργασία εκατομμυρίων ανθρώπων στους διάφορους τομείς των οικονομικών προσπαθειών προκειμένου να αποκομίσετε κέρδη. Από τότε, πώς έχουν αλλάξει τα πράγματα σύμφωνα με τον “μελλοντολόγο” Harari;

“Τώρα, μεταφερθείτε γρήγορα στις αρχές του 21ου αιώνα, όταν απλά δεν χρειαζόμαστε πλέον τη συντριπτική πλειοψηφία του πληθυσμού, επειδή το μέλλον αφορά την ανάπτυξη όλο και πιο εξελιγμένης τεχνολογίας, όπως η τεχνητή νοημοσύνη [και] η βιοτεχνολογία, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν συνεισφέρουν τίποτα σε αυτό, εκτός ίσως από τα δεδομένα τους, και όποιοι άνθρωποι εξακολουθούν να κάνουν κάτι χρήσιμο, αυτές οι τεχνολογίες θα τους καθιστούν όλο και περισσότερο περιττούς και θα καθιστούν δυνατή την αντικατάσταση αυτών των ανθρώπων”.

Το φερέφωνο των ελίτ, που λέγεται Harari αξίζει τα εύσημα για την αιμοβόρα ειλικρίνειά του, αν όχι για την ηθική των “οραμάτων” του ίδιου και των αφεντικών του. Σηματοδοτεί ξεκάθαρα την άποψη ότι αυτός ο συγγραφέας, οι συντάκτες αυτής της πύλης, οι αναγνώστες της και η υπόλοιπη ανθρωπότητα είναι αναλώσιμοι και πέρα από την όποια οικονομική χρησιμότητα που μπορεί ακόμη να έχουν, στερούνται κάθε εγγενούς αξιοπρέπειας ή αξίας.

Ο Harari και ο άμεσος προϊστάμενός του στην ελιτίστικη νομενκλατούρα, ο Klaus Schwab, είναι τυπικά ιδιώτες. Το οργανωτικό τους όχημα, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, είναι μια ιδιωτική ΜΚΟ με έδρα την Ελβετία. Τυπικά, ούτε εκπροσωπούν ούτε μιλούν για κάποια κυβέρνηση ή επίσημη δομή με την κατάλληλη αξίωση νομιμότητας. Δεν έχουν καμία εξουσιοδότηση να σχεδιάζουν ή να διευθετούν το μέλλον της ανθρωπότητας, εκτός από την αυτοεξουσιοδότηση που οι ίδιοι και τα ολιγαρχικά παγκοσμιοποιητικά κέντρα εξουσίας με τα οποία συναναστρέφονται και συναναστρέφονται, έχουν αναθέσει στους εαυτούς τους. Κανείς δεν τους εξέλεξε ούτε τους εξουσιοδότησε να σχεδιάσουν το μέλλον κανενός, εκτός από το δικό τους, και μάλιστα αυστηρά με την ατομική τους ιδιότητα.

Ωστόσο, η διαχείριση του μέλλοντος της ανθρωπότητας είναι ακριβώς αυτό που αναλαμβάνουν να κάνουν, στο Νταβός σε ολομέλεια μια φορά το χρόνο και τον υπόλοιπο χρόνο σε συνωμοτικές συναντήσεις μεταξύ τους.

Η φύση του “σχεδιασμού” στον οποίο εμπλέκονται θα πρέπει να προκαλεί βαθύ ενδιαφέρον και σοβαρή ανησυχία σε όλους. Όχι μόνο για την ασύδοτη ύβρη που επιδεικνύει, αλλά κυρίως για τον ανθρωποκτόνο σχεδιασμό που τον διέπει, σε μια τεράστια και αδιανόητη μέχρι σήμερα κλίμακα, την οποία ο Raphael Lemkin ήταν ανίκανος να συλλάβει όταν επινόησε τον όρο “γενοκτονία”.

Όταν και αν συμβεί το προβλεπόμενο “τσουνάμι” που θα πνίξει την ανθρωπότητα, και μπορούμε να είμαστε βέβαιοι ότι ο Harari και η παρέα του έχουν την ικανότητα να το κάνουν να συμβεί σε χρόνο και με τρόπο της επιλογής τους, όπως έδειξε το πρόσφατα κατασκευασμένο υγειονομικό συμβάν, αυτοί δεν θα θρηνήσουν θύματα. Αντιθέτως, θα είναι ενθουσιασμένοι με την επιτυχία του έργου τους. Και ενώ ο κύριος όγκος της ανθρωπότητας θα “πνίγεται”, αυτοί θα χαίρονται.

Είναι αδιαμφισβήτητο ότι ο Harari δεν μιλάει μόνο για λογαριασμό του ή εξ ονόματος του Schwab. Αρθρώνει δημόσια το ιδεολογικό όραμα μιας αποψιλωμένης Γης, εξαγνισμένης από την ανθρώπινη παρουσία και εμποτισμένης με αποκρυφιστική μισανθρωπία. Αυτό το όραμα συμμερίζονται ευρέως οι φωστήρες του ελιτίστικου κύκλου του. Ένα υψηλόβαθμο μέλος αυτού του συνόλου, o Bill Gates, τονίζει επίμονα την ανάγκη να απαλλαγούμε από τα άχρηστα πλήθη με κάθε μέσο, θεμιτό ή αθέμιτο (https://youtu.be/DeHLNthYTSI).

Μια από τις ανησυχητικά σαφείς δηλώσεις του Gates για το θέμα αυτό αφαιρέθηκε από το YouTube, δήθεν για “παραβίαση των κατευθυντήριων γραμμών της κοινότητας του youtube” (https://www.youtube.com/watch?v=C2Mdf_1LuZI). Ο πραγματικός λόγος για τη διαγραφή των σχολίων του από το διαδίκτυο ήταν ο κίνδυνος να προκαλέσουν συναγερμό μεταξύ των μελλοντικών “θυμάτων της πλημμύρας”, προκαλώντας τους να αντιδράσουν με ανεξέλεγκτη οργή μόλις ανακαλύψουν τι τους επιφυλάσσουν οι ελιτιστές “οραματιστές”.

Αυτοί οι ψυχοπαθείς κατά συρροή δολοφόνοι (δεν πρέπει να μασάμε τα λόγια μας) χρησιμοποιώντας τους τεράστιους οικονομικούς, πολιτικούς και μιντιακούς πόρους τους (κάνοντας πλύση εγκεφάλου) θέτουν αναπόφευκτα σε εφαρμογή μια δολοφονική παγκόσμια ατζέντα αποπληθυσμού. Αποπληθυσμός, όπως παραδέχτηκε ειλικρινά ο Harari, σημαίνει φυσική εξάλειψη όσων ανθρώπων θεωρούνται περιττοί ή άχρηστοι για τους σκοπούς τους (https://www.informationclearinghouse.info/55082.htm). Η έννοια του ελέγχου του πληθυσμού, και πάλι για να μην μασάμε τα λόγια μας, είναι ο κωδικός τους για την παγκόσμια γενοκτονία.

Ένας συλλογικός «κοινός εχθρός» επιβουλεύεται τώρα την ανθρωπότητα

Η Λέσχη της Ρώμης, μια από τις θεσμικές συνιστώσες του δικτύου αποπληθυσμού, σε ένα προγραμματικό έγγραφο που δημοσιεύθηκε το 1974 δεν θα μπορούσε να διατυπώσει πιο έντονα την βασική αρχή της φιλοσοφίας της γενοκτονίας τους: “Η Γη έχει καρκίνο και ο καρκίνος είναι ο άνθρωπος”. Είναι απαραίτητο να διευκρινιστεί ότι ο καρκίνος δεν ανατρέφεται και δεν καλλιεργείται; Οι καρκίνοι πρέπει να εξαλείφονται.

Ο F. William Engdahl έριξε πρόσφατα εξαιρετικό φως στις βαθιές ρίζες του κακόβουλου σχεδίου, το οποίο συζητείται και υλοποιείται ανοιχτά από τους κακόβουλους υποστηρικτές του σε κοινή θέα των επιδιωκόμενων θυμάτων τους. Ο Engdahl έδειξε ότι ανώμαλοι όπως ο Schwab και ο Harari δεν είναι παρά τα δημόσια πρόσωπα ενός κακόβουλου διαγενεακού σχεδίου.

Ο Engdahl παραθέτει αποσπάσματα από μια έκθεση που εκδόθηκε από τη Λέσχη της Ρώμης, “Η πρώτη παγκόσμια επανάσταση”. Εκεί ομολογείται ότι οι ισχυρισμοί για την υπερθέρμανση του πλανήτη από το CO2, που χρησιμεύουν ως βολικό σκεπτικό για να επιβληθεί με τη βία στην ανθρωπότητα μια ατελείωτη σειρά καταστροφικών διαρθρωτικών αλλαγών, είναι απλώς ένα επινοημένο τέχνασμα (https://sandiadams.net/what-is-agenda-21-introduction-history/).

Αυτό συμβαίνει επειδή “…ο κοινός εχθρός της ανθρωπότητας είναι ο άνθρωπος. Αναζητώντας έναν νέο εχθρό για να μας ενώσει, καταλήξαμε στην ιδέα ότι η ρύπανση, η απειλή της υπερθέρμανσης του πλανήτη, η λειψυδρία, η πείνα και άλλα παρόμοια θα ταίριαζαν. Όλοι αυτοί οι κίνδυνοι προκαλούνται από την ανθρώπινη παρέμβαση και μόνο με την αλλαγή στάσεων και συμπεριφορών μπορούν να ξεπεραστούν. Ο πραγματικός εχθρός, λοιπόν, είναι η ίδια η ανθρωπότητα”.

“Η ατζέντα”, καταλήγει με θλίψη ο Engdahl, “είναι σκοτεινή, δυστοπική και έχει σκοπό να εξαλείψει δισεκατομμύρια από εμάς τους “απλούς ανθρώπους””.

Πρέπει να γίνει μια σημαντική διευκρίνιση. Η ανθρωπότητα δεν είναι ο εχθρός, αλλά αντίθετα είναι η κορωνίδα της δημιουργίας. Και είναι η ίδια η ανθρωπότητα που αντιμετωπίζει τώρα έναν αδυσώπητο εχθρό, στην προκειμένη περίπτωση μια συλλογική ενσάρκωση του καθοριστικού χαρακτηριστικού που ο Edward Gibbon απέδωσε στους διεφθαρμένους αυτοκράτορες Κόμοδο και Καρακάλλα: “κοινός εχθρός της ανθρωπότητας”.

Αυτή τη φορά, ωστόσο, η ανθρωπότητα δεν αντιμετωπίζει πλέον τις διεστραμμένες εκκεντρικότητες ενός μεμονωμένου διεστραμμένου. Σήμερα, πρέπει να αντιμετωπίσει τη συλλογική μετεξέλιξη του Κόμμοδου και του Καρακάλλα, με τη μορφή μιας διεφθαρμένης παγκόσμιας ολιγαρχίας, που διαπνέεται από επικίνδυνες αυταπάτες παντοδυναμίας και ασυδοσίας.

Γιατί επιλέξαμε να ασχοληθούμε με αυτό το ζοφερό ζήτημα; Καταρχήν, επειδή τα υποψήφια θύματα γενοκτονίας παγκοσμίως δικαιούνται να ενημερωθούν και επειδή ασφαλώς έχουν επίσης το δικαίωμα της αυτοάμυνας, προκειμένου να διαφυλάξουν τη ζωή τη δική τους και των οικογενειών τους, καθώς και να διασφαλίσουν την ακεραιότητα των κοινωνιών, των πολιτισμών, της ιστορικής μνήμης και του τρόπου ζωής τους.

Υπάρχει όμως και ένας άλλος σημαντικός λόγος, να αποκαλυφθεί ο κυνισμός και ο απόλυτος αμοραλισμός των φανατικών γενοκτόνων που εξακολουθούν να διαχειρίζονται τη μοίρα ενός σημαντικού μέρους της ανθρωπότητας και να εξαντλούν συνεχώς τις δυνάμεις τους για να ανακτήσουν τον πλήρη έλεγχο του υπόλοιπου.

Ενεργώντας μέσω των πληρεξουσίων τους, της Γερμανίας και της Ρουάντα, στις οποίες προσφάτως προστέθηκαν η Γαλλία και μερικές άλλες κυβερνήσεις-μαριονέτες, είχαν το θράσος να καταθέσουν στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών ένα ψήφισμα για την καταδίκη και τη διατήρηση της μνήμης της κατασκευασμένης “γενοκτονίας” στη Σρεμπρένιτσα, εγκαλώντας για γενοκτονία ένα έθνος που καθ’ όλη τη διάρκεια του εικοστού αιώνα υπήρξε το ίδιο στόχος ουσιαστικής εξόντωσης.

Σημ. Μετ. αγνοώντας τη γενοκτονία της Γάζας, θα προσθέταμε εμείς. Τουλάχιστον αυτή βρίσκεται δυστυχώς ακόμη σε εξέλιξη και οφείλουμε να τη σταματήσουμε.

Πρόκειται για ένα αυτό καθ’ αυτό έγκλημα που οι ίδιοι με θράσος σχεδιάζουν να διαπράξουν, όχι σε κάποιο απομονωμένο δήμο στα Βαλκάνια, αλλά σε ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Πηγή: https://strategic-culture.su/news/2024/04/20/a-collective-common-enemy-now-stalks-mankind/

Κοινοποιήστε:
Δίκτυο Σεισάχθεια
Δίκτυο Σεισάχθεια
Άρθρα: 24783

Discover more from Σεισάχθεια

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from Σεισάχθεια

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading